Om oss

Om Luleå Segelsällskap

Luleå Segelsällskap är en anrik förening med en rik maritim historia som sträcker sig tillbaka till år 1884. Genom åren har vi vuxit och utvecklats till att bli en levande marinförening som välkomnar både seglare och motorbåtsägare.

Vår förening är stolt över att erbjuda medlemmarna en rad fantastiska faciliteter och förmåner. Ett av våra största tillgångar är vår egen stuga, som ligger i en idyllisk miljö vid kusten. Här kan medlemmarna, oavsett om de seglar eller kör motorbåt, njuta av en avkopplande atmosfär och en fantastisk utsikt över havet. Stugan är perfekt för att koppla av, umgås med vänner och familj, eller bara njuta av den vackra naturen som omger oss.

För att förhöja upplevelsen erbjuder vi även en bastu som är en verklig pärla i vår förening. Efter en dag på havet kan medlemmarna, oavsett vilket fartyg de föredrar, koppla av och värma sig i den sköna värmen samtidigt som de njuter av den spektakulära utsikten över vatten och skog. Bastun blir en plats för gemenskap och avkoppling, där både seglare och motorbåtsägare kan dela sina erfarenheter och skapa minnen för livet.

Vår förening är också stolt över vårt fantastiska läge. Luleå har en enastående kustlinje och en skärgård som är perfekt för både segling och motorbåtsäventyr. Med sitt lugna och skyddade farvatten är det ett paradis för alla båtägare. Här kan du utforska otaliga öar, njuta av vacker natur och uppleva den frihet som båtlivet kan erbjuda.

På Luleå Segelsällskap strävar vi efter att skapa en positiv och inkluderande atmosfär för alla båtentusiaster. Vår gemenskap är fylld av passionerade människor som delar samma kärlek till havet och båtliv. Vi arrangerar regelbundet sociala evenemang, tävlingar och aktiviteter för att främja gemenskapen och ge medlemmarna möjlighet att utveckla sina kunskaper och färdigheter oavsett vilken typ av båt de äger.

Välkommen till Luleå Segelsällskap, där tradition möter framtid och där vi strävar efter att skapa minnesvärda båtupplevelser för alla. Oavsett om du föredrar segling eller motorbåtar, så är du hjärtligt välkommen att bli en del av vår gemenskap. Tillsammans kan vi fortsätta att föra den stolta marina arvet vidare in i framtidenn

Lär känna oss

Vår styrelse och våra ledamöter utgör ryggraden i Luleå Segelsällskap och brinner för båtar och segling. Med en passion för havet och en gemensam önskan att främja seglingsgemenskapen, arbetar vi tillsammans för att skapa minnesvärda upplevelser och möjligheter för våra medlemmar.

Vi är ett team av erfarna sjömän och entusiastiska båtentusiaster som samlas för att forma klubbens framtid och främja vårt gemensamma intresse. Vi strävar efter att erbjuda en bred palett av aktiviteter, kurser och evenemang som berikar våra medlemmars seglingsliv.

Med våra kreativa idéer, kunskap och engagemang arbetar vi för att säkerställa att Luleå Segelsällskap fortsätter att vara en levande och inspirerande förening för seglare och båtägare i alla åldrar. Vi är alltid öppna för feedback och nya förslag för att utveckla klubben och se till att den möter medlemmarnas behov och önskemål.

Så lär känna oss, din styrelse och ledamöter, när du blir medlem i Luleå Segelsällskap. Tillsammans kan vi segla framåt, utforska nya horisonter och skapa minnesvärda ögonblick på våra älskade båtar. Välkommen ombord på en resa av gemenskap, spänning och passion för havet.

Per Hägglund

Ordförande070-645 17 70
ordforande@luleasegelsallskap.se

Curt Öhrling

Vice ordförande

070-316 12 70
viceordforande@luleasegelsallskap.se

Rickard Hellgren

Ledamot
070-672 69 00
kassor@luleasegelsallskap.se

Daniel Pettersson

Ledamot


sekreterare@luleasegelsallskap.se

Urban Fägnell

Seglingsansvarig070-301 49 40
segla@luleasegelsallskap.se

Torbjörn Wallin

Medlemsansvarig076-136 88 69
suppleant@luleasegelsallskap.se


Bengt Thornberg

StyrelseledamotCarl Carlander

Ordförande070-677 76 54
jolle@luleasegelsallskap.se


Anna Andersson

Kassörkassor@luleasegelsallskap.se